Valliantie Chartering

Valliantie Chartering biedt tailormade oplossingen voor haar klanten door zich voornamelijk te richten op de niche markt van het vervoer van ongevaarlijke producten met niet-alledaagse eigenschappen.

Kennis in huis

Valliantie Chartering is in staat het onmogelijke mogelijk te maken. Door de technische kennis in huis en de samenwerking met specialistische bedrijven is het mogelijk vloeistoffen over het binnenwater te vervoeren die eerder niet werden verscheept. Hierbij wordt het ladinggedeelte volledig aangepast aan de eigenschappen van de producten.

Chartering

Valliantie Chartering heeft een flink aantal schepen via Maaskade Bevrachters BV bij klanten vercharterd waarbij de schepen met speciale producten tussen laad- en losplaats pendelen.

Samenwerking Maaskade Bevrachters BV

Dag in, dag uit vervoeren wij ongevaarlijke vloeibare ladingen met onze vloot van ruim zestig dubbelwandige tankschepen. De schepen zijn speciaal ontworpen voor het vervoer van de producten en variëren in grootte van 400 tot 3000 ton. Onze schepen met de ervaren bemanningen ziet u overal aanmeren.

WE HEBBEN MEER DAN 60 VERSCHILLENDE SCHEPEN OM U TE DIENEN

KLIK HIER ONDER VOOR ONZE GEHELE VLOOT EN SPECIFICATIES.

Bekijk vloot