OVER ONS

Een veelzijdige en ervaren tankvaartspecialist

 

Veelzijdigheid troef

Mariliq werd in 2007 als dochteronderneming van Maaskade opgericht met als doel binnen en buiten de Maaskade Groep de expert te worden inzake binnenvaartvervoer van zowel ongevaarlijke als ADN vloeistoffen.

Hiervoor hebben we ons gericht op zeer specifieke producten, specifieke schepen of specifieke regio’s. Door de jaren heen kunnen we nu wel stellen dat we van vele markten thuis zijn. Terwijl anderen zich op de grote vervoersstromen richten, leggen wij de focus meer op de “special products”, een breed palet van vloeistoffen die voor heel uiteenlopende doeleinden gebruikt worden.

Momenteel bestaat onze vloot uit tien dedicated tankers, waarvan velen recent gebouwd. Dagelijks zijn zij onderweg voor onze opdrachtgevers uit de chemische sector, handel- en (hernieuwabre) energiesector of papierindustrie.

Hebt u zelf ook een specifiek project ? Wij denken graag met u mee en gaan samen op zoek naar een oplossing “à la tête du client”. Vanzelfsprekend staan wij tevens graag ter beschikking voor SPOT aanvragen. Dankzij onze kennis en ervaring in chemie, en mede dankzij ons breed netwerk, kunnen we voor elke aanvraag vervoersgarantie geven.

MAAR OOK ERVARING TROEF

Onze scheepsbemanning (elk schip heeft een team van twee tot vier personen aan boord) is  sinds jaar en dag vertrouwd met de chemische producten die ze vervoeren. In alle omstandigheden weet onze goedopgeleide, professionele en ervaren bemanning om te gaan met de complexe producten die vervoerd worden in roestvrijstalen of duurzaam gecoate tanks.

Werkelijk Iedereen binnen het Mariliq kantoor team (technische dienst, administratie, bevrachting en management) heeft een scheepvaartachtergrond of is  geboren en getogen in de binnenvaartwereld. En last but not least vermelden we graag onze De kwaliteitsmanager die diverse kwaliteitssystemen zoals ISO9001:2015, TMSA, EBIS en alle wet- en regelgeving uit onze branche beheert.